HERHALING EERST HULP AAN KINDEREN

EHBO NOOTDORP - EHBO voor iedereen.

Tijdens deze herhalingscursus deelt u ervaring met andere vaders, moeders, opa’s, oma’s en anderedeelgenoten. We bespreken wat u moet doen,
maar ook wat u vooral moet laten.

De cursus wordt gegeven door een gediplomeerd kaderinstructeur EHBO. Om het oefenen zo 'echt' mogelijk te maken wordt er met kinder-lotusslachtoffers (Kinderen van onze EHBO-ers die het leuk vinden als slachtoffer op te treden en zo al wat kennis op te doen voor de jeugd EHBO opleidingen of later het EHBO-diploma) ingeschakeld.
De lotusslachtoffers spelen bijvoorbeeld dat ze een ongeval hebben gehad en iemand uit de groep moet naar zijn beste kunnen eerste hulp verlenen. Dit kan zijn het verbinden van een wond, constateren dat iemand een flauwte heeft, of iemand in veiligheid brengen.
Het is vaak een actie-reactie en dat maakt de cursus boeiend en dynamisch.

Cursusduur herhaling EHK

De cursus Eerste Hulp aan Kinderen wordt gegeven in 3 lessen van ongeveer 2,5 uur.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van het cursusgeld!
Kijk voor een overzicht op Zorgwijzer.nl.

.

Kosten cursus

De kosten voor deze cursus bedragen € 65,00.

De prijzen zijn inclusief

- Verbandmiddelen (om mee te oefenen)
- Huur locatie
- Onkostenvergoedingen (docenten, arts, lotus)
- verlenging diploma
- 1 jaar Lidmaatschap van de Nationale Bond voor EHBO.
- Jaarlidmaatschap EHBO vereniging Nootdorp.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Molestiae aut culpa a commodi. Quidem asperiores aliquid sequi incidunt quas soluta eum ab fugiat deleniti in at iste, illum ipsam nisi.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex aliquam corrupti quibusdam nostrum, aspernatur iure illo, alias vitae, reiciendis culpa explicabo minus iusto ipsum cum tempore incidunt iste praesentium nihil.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ea ducimus ullam distinctio fugiat voluptates! Vero quis adipisci asperiores aliquam ullam doloremque dolor, reprehenderit, accusamus nisi ut eveniet quas reiciendis dolore.

Aanvullenden informatie

Er is nog geen nieuwe opleiding Eerste Hulp aan Kinderen gepland.
Op de examendatum moet u minimaal 15 jaar zijn.
U bent in het bezit van een geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan kinderen danwel in het bezit van een geldig EHBO diploma met aantekening voor Eerste Hulp aan kinderen.
Voldoende kennis van de Nederlandse taal (alle lessen en lesmateriaal zijn in het Nederlands).
De kosten voor deze cursus bedragen € 65,00.

De prijzen zijn inclusief

- Verbandmiddelen (om mee te oefenen)
- Huur locatie
- Onkostenvergoedingen (docenten, arts, lotus)
- verlenging diploma
- 1 jaar Lidmaatschap van de Nationale Bond voor EHBO.
- Jaarlidmaatschap EHBO vereniging Nootdord..
Heeft u interesse in de herhalingslessen neem dan contact op met het secretariaat van EHBO Vereniging Nootdorp:
  • 06 - 29 99 13 24
  • ehbo.nootdorp@outlook.com

Of download HIER het inschrijfformulier.